Пожелания за 70 годишен юбилей

На твоя ден рожден събрали сме се днес, на тебе да се радваме – внуци и деца. Бъди ни жива, здрава и винаги усмихната наша прекрасна майко, бабо и най-щастлива жена!

***

На този ден радваме се на съдбата, че ни сплотила, че сме с най-прекрасния човек, обичан, топъл и подкрепящ. Това си ти! Жив и здрав бъди! Честит 70 ти юбилей!!!

***

На този ден събираме се с тебе и прегръщаме те от сърце. Честит рожден ден, скъпа мамо, бабо, бъди прекрасна, както до сега! Обичаме те!

***

Честит 70 ти Рожден Ден! Бъди пример за подражание, бъди неповторим и забележителен! Изпълнен с хъс за живот, винаги здрав и вдъхновен! Обичаме те!

Големите отстъпки във Fashion Days продължават!
Към Fashion Days

***

Днес гордо вдигаме наздравица за твоя ден рожден. Да бъдеш винаги подкрепа, примерен баща, да си стожер на рода и да носиш светлина в живота на всички свои близки и деца! Честит рожден ден!

***

Днес, на твоя ден рожден празнуваме с приятели добри и ти пожелаваме 70 години радост и още толкова успех, щастие, здраве, усмивки, сбъднати мечти. Честит юбилей!

***

Във време на равносметка, навръх рождения си ден, щастливият човек обръща поглед към прекрасните спомени. С обещание да сбъдне всички нови мечти и да си каже: Всичко най-хубаво тепърва предстои! Честит 70-ти рожден ден!